Ai întrebări? Îți răspundem aici

Cine se află în spatele produsului?

Unalengua este o echipă mică care crede în puterea limbilor de a conecta oamenii.

Care este motivația pentru a crea încă o aplicație ca aceasta?

Este adevărat că există alte aplicații similare în ceea ce privește funcționalitatea, dar nu am găsit una cu o experiență foarte bună pentru utilizator, care în același timp să aibă multe limbi disponibile și să fie gratuită; de aceea am creat această aplicație.

Cât costă?

Translatorul AFI este gratuit momentan și intenționăm să îl păstrăm astfel. Este adevărat că la sfârșitul zilei suntem o afacere și trebuie să plătim facturile, dar nu trebuie să vă faceți griji, intenționăm să finanțăm instrumentul din alte produse și/sau servicii.

De ce este gratuit?

Credem că un instrument atât de simplu și esențial ca acesta joacă un rol fundamental în învățarea limbilor naturale. La Unalengua ne străduim să facem tot posibilul pentru a aduce contribuția noastră și pentru a face ca mai mulți oameni din întreaga lume să poată învăța limbi, avem încredere că putem face diferența.

Pentru cine este destinată?

În principal pentru studenții în fonetică și limbi străine care utilizează toate resursele disponibile pentru a-și îmbunătăți învățarea. Acest instrument este potrivit și pentru dezvoltatorii de aplicații web lingvistice care nu doresc să reinventeze roata și trebuie să furnizeze utilizatorilor un link unde aceștia pot vedea echivalentul AFI pentru orice text.

Ce face această aplicație specială?

Accentul pe cea mai bună experiență a utilizatorului (UX) și utilizarea celor mai recente tehnologii fac ca experiența de lucru cu simbolurile fonetice să fie mai plăcută.